7 Kasım 2012 Çarşamba

Örgüler...

Bizdenhayatvehobi demişim ama uzun süre olmuş,hobilerden,yapılanlardan bahsetmeyeli.Aslında hobilerden yayınlanabilecek sağlam bir arşiv var ama,malum hem araya yaz girdi,hem de pek fırsat bulamıyordum.Neyse havaların serinlemesiyle beraber en azından örgüler çıktı meydana...Ara ara yayınlarım inşallah...

Bu yeleği geçen kış,ofis çalışanımız Birsen abla,bana yakadan başlama yeleklerin nasıl örüldüğünü öğretmek amacıyla örmüştü.Ellerine sağlık,inşallah bu kış giydiririm Cansu'ya.İpi evde kalanlardandı,kalın bir ip,sanırım Himalaya marka,4 numara şişle örüldü.Klasik yakadan başlama yelek.



Bu da benim geçen ilkbahar örmeye başlayıp,sıcaklar bastırdığında yarım kalan,bu sonbaharda tamamladığım klasik yakadan başlama yeleğim.
İp ;Nako Baby Hoşgeldin (bu seriye mutlaka bakmalısınız,çok güzel pastel tonları var.)şiş;3,5 numara,yaka-kol-ilik ve eteklerini haroşo yerine pirinç yaptım.


Aralarda kesme-arttırma yaptım kendimce.



(her iki yelek de 2 yaş için uygun,ilmek sayıları malesef hatırımda değil,bakar eklerim)

Her ikisi de,yıkanıp,ütülenecek küçük hanımın sırtını ısıtacak inşallah...

2 yorum:

  1. Ah bir de örgü isini becerebilsem, 4-4lük olacagim:) Cok güzeller, ellerinize saglik!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur o da olur,kesin yaparsınız...gönüller 4-4 lük olsun gerisi boş :)Teşekkürler,bir şeyler yapmaya çalışıyorum...Hem Cansu'ya bir şeyler yapmış oluyorum ,hem de bana terapi gibi geliyor...Deneyin mutlaka,örgü örmek beni çok rahatlatıyor...sevgiler

      Sil