19 Temmuz 2012 Perşembe

En Kısasından...




Uzun zaman oldu…Henüz izine çıkamadım ama günlerin yoğunluğu,koşturmacası ,sıcakların verdiği rehavet ve ağırlıkla blogtan uzak kalmışım epey…Takip ettiğim bloglara uğrasam da yorum yazamadım vs…
Bu süreçte;İzmir-Özdere rutinin arasına bir İstanbul iş seyahati eklendi.Sonrasında günler aynı tempoda devam etti.
Cansu her geçen gün büyüyor,dilleniyor.22.ayını doldurdu,Maşaallah…”o ne?”,”bu ne?”,”neden?”ler hayatımıza giriyor.Denizi seviyor,süt içmeye başladı çok şükür…
Geçen gün uyuturken”ee ee ee “ninni söylüyorum,beğenmedi bizimki ;”anne güze söle,dandi dandi söle”dedi.Gelen özel istek üzerine,”dandiniyi”söylemeye başladım,usulca uyuya kaldı…

tombiş ayakların ilk parmakarası terlikleri


Günlerimiz yeni cümleler,şarkılar ve oyunlarla dolu dolu geçiyor çok şükür…Yarın 1 haftalık izne çıkıyorum nasipse.Candostumla beraber olucaz inşallah…Çocuklarımızla beraber güzel,keyifli  bir tatil olur umarım.(İzindeyken Cansu'nun tuvalet eğitimine başlamayı planlıyorum,zira ufak ufak söylemeye başladı gibi,bakalım eğer o da istekli olursa halledebiliriz belki ?)


"ben bu bezi bırakabilir miyim acaba?"diye düşünüyor sanırım

Bu arada benim ipek bohçamın 2.yaşgününe (A.İ.)2 ay kaldı,aklımda bir çok şey var ama bir türlü netleştiremiyorum.2 yaş doğumgünüyle ilgili fikir ve önerileri olan varsa bekliyorum...


sabah yürüyüşünde

Tatil dönüşü görüşmek üzere,herkese şimdiden hayırlı Ramazanlar…

10 yorum:

  1. Tombiş ayak hususunda birinciliği kimseye kaptırmayız :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz...sizin tombiş ayaklara da maşallah...

      Sil
  2. iyi tatiller iyi dinlenmeler ve kocaman bir masallah cok guzel masallah!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çook teşekkürler,umarım sağlıklı,keyifli bir tatil olur.maşallahlar için ayrıca teşekkürler.malum takıntılıyım bu hususta :)

      Sil
  3. ilk fotoğraf süpermiş çok güldürdü beni (maşallah) :) size çook keyifli eğlenceli, hastalıksız kazasız bir tatil diliyorum. Dönüşte keyfli tatil anılarınızı bekliyorum. iyi eğlenceler :))

    YanıtlaSil
  4. hoşgeldiniz...(maşallaha ayrıca olmak üzere :) ) teşekkürler...
    dönüşte ilk fırsatta yazmaya çalışıcam...sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Ayaklarını yirim çok güzel maaşallah.
    Blogger anneler sayesinde keşfettim blogunuzu, ben de bir kız annesi olacağım. Bu yüzden her zaman fikirlerinize ihtiyacım var, bekliyorum.

    http://herhaftalik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler..Allah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..ben de çok taze bir anneyim,faydam olursa ne mutlu bana...bloğunuzu ziyaret edicem...sevgiler..

      Sil
  6. maşallahlara takıntılı biri olarak maşallah cansu kuşuna parmak arası terlikleri giyebiliyor mu?3.5yaşında oğlum bu yıl yeni giymeye başladı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz ve teşekkürler..giyiyor ama tabii ki rahat yürüyemiyor .biz de zorlamıyoruz.ara ara giydirip,seyredip,fotoğraflıyor kendimizi neşelendiriyoruz...arkasına yumuşak beyaz bir lastik dikip rahat yürümesini sağlamayı düşünüyorum bakalım :)

      Sil